16 noiembrie 2007

ELODIA DĂUNEAZĂ GRAV SĂNĂTĂŢII MINTALE

Am rămas restant la scrisul pe blog. Sunt în plină campanie electorală, mă stresează licenţa pe care ar trebui să o susţin la anul, mi-e ciudă că prin ţară este zăpadă iar la Arad plouă... sunt obosit. Totusi, nu pot sa nu ma lansez in câteva idei referitoare la blestemata de Elodia, avocata a cărei dispariţie misterioasă a isterizat întreaga natziune.
Diaconescu face maratoane la OTV pentru elucidarea cazului iar românaşii îşi supun creierele atrofiate la operversiuni, obligându-le să suporte zecile de ore de emisiuni care nu se mai termină. Cine dracu' este Elodia şi de ce nu mai apare odată, vie sau... mai puţin vie? Avem nevoie de ea în orice stare ar fi. Altfel vom deveni cu toţii nişte idioţi, extaziaţi de fiecare dată când cineva rupe tăcerea sau mai aduce la OTV vreun filmuleţ filmat te miri când şi unde.
aM IMPRESIA CĂ ÎN CURÂND Vom mai avea orgasme doar dacă vom înlocui ritmurile buddha bar din dormitor cu dezvăluirile efectuate în direct la Dan Diaconescu. Apoi vom fuma tradiţionala ţigară cu fruntea lipită de ecranele televizoarelor după care ne vom relaxa fesele în faţa calculatoarelor jucând cea mai recentă apariţie pe piaţa jocurilor PC: GĂSEŞTE-O PE ELODIA. Bineînţeles, în tot acest timp nu vom renunţa la OTV, în garsoniera căruia ancheta îşi va urma cursul său firesc. Pentru a pune capăt acestor sodomii intelectuale, vă pun la dispoziţie jocul Găseşte-o pe Elodia, cu rugămintea de a-l juca şi de a o reda cât mai repede poporului:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Petitie impotriva lui Traian Basescu

Jos Basescu

Postări populare

Promovez bunul simt. Si muzica buna >>>>

Radio Whisper | RadioWhisper.com